in

"Turqit" e Maqedonisë "Kalë Troje" për shqiptarë

Shkruan: Xhelil Arifi

-Komuniteti turk në Maqedoninë e Veriut nuk i pranon rezultatet e regjistrimit të popullsisë!! Kërkon të përsëritet regjistrimi. “Numrat janë joreal, nuk pranojmë rezultate nën 7%”,njoftohet nga mediat të kenë thënë nga ky komunitet!

U krijuan dhe u rritën në dam të arbënorëve, shumë kombe artificiale në gadishullin Yllirik.

Edhe oreksi i këtyre turqëve “të rinj” është shtuar pas dëpërtimit masiv të kulturës dhe ndikimit politk oriental turk nëpër vatrat e shqiptarëve ,ndihmuar dhe stimuluar nga qarqe të huaja dhe vet shqiptarëve të shitur!

Çdo shtim do jetë në dam të shqiptarëve. Kjo për fajin e vet atyre. Shqiptarët duhet të distancohen nga ndikimet “kulturore” të cilat rrezikojnë qenien e tyre kombëtare. Të mos i lënë dyert e hapura për to, se do të jenë “Kalë troje” përbrenda familjeve tona ,dhe ngadalë do zhdukin ndjeshmërinë e të qenurit shqiptar!!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Loading…

0

Shkollat e Ernest Koliqit, vepra më e madhe kombëtare në 100 vjeteshin e fundit

Fox News: Turqia arma sekrete e Rusisë: Erdogani është njeriu i Putinit