in

Tre diktatorët

Këta në foto janë tre president të cilët politikisht janë shumë të afërt,dhe njihen si promovues dhe përkrahës të vlerave represive ant-demokratike!

Në vendet ku këta sundojnë,mbretëron frika dhe autokracia.Poashtu nga rajonet më të destabilizuara janë ato përreth vendeve ku këta sundojnë si pasojë e destruktivitetit të politikave të tyre pushtuese e hegjemoniste!

Destruktiviteti i tyre hegjemonist paraqet rrezik të lartë edhe për vet stabilitetin e Europës.Ajo është e rrethuar nga kjo politkë që e mbanë permanent të kanosur.

Kjo foto në të vërtetë është version i shkurtuar nga tërësia, nga ku është hequr ish-kryeministri bullgar i pranishëm në tavolinë!

Xhelil Arifi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Loading…

0

Një pikë e çmuar për Juventusin

Ngrihet flamuri i Kosovës në Melburn dhe Dangedong