in

Serbët aleatë vendimtarë të osmanëve në pushtimin e Ballkanit

Serbët aleatë vendimtarë të osmanëve në pushtimin e Ballkanit – Prof. Oliver Jens SchmittProf.

 Oliver Jens Schmitt: Serbët ishin aleatë vendimtar të osmanëve në pushtimin e Ballkanit dhe Konstantinopojës, duke përfshirë edhe Betejën e Dytë të Kosovës ku parandaluan bashkimin e Gjergj Kastriotit me prijësin hungarez, Janosh Hunjadi. Në veçanti Shqipëria veriore dhe ajo e mesme u shkatërruan pothuajse tërësisht nga osmanët. Një pjesë e popullatës u detyrua të largohej në drejtim të zonave malore apo edhe jashtë Ballkanit siç bënë Arbëreshët në Itali.Përrallat neo-osmane dhe anti-shqiptare nuk pinë ujë!

https://www.facebook.com/watch/?v=4426405450761979 YT: https://youtu.be/Lj93YTl7iY4 Islamizimi i arbërorëve: https://youtu.be/A3UBDqOsRUE See less

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Loading…

0

Eksperimenti i Lirës së Erdoganit po përkeqësohet

Vrasja e figurave kombëtare shqiptare