in

Së pari vjen shamia, pastaj synetia e vajzave, mbytja me gurë e grave…

Liri Loshi

Të mirat” vijnë dalëngadalë.

Së pari vjen shamia, pastaj mundet me ardhë synetia e vajzave (prerja e klitorisit që ulë kënaqësinë seksuale), pastaj mundet me ardhë vrasja me gurë e grave që tradhëtojnë, pastaj mundet me ardhë seksi/martesa me njëri-tjetrin e fëmijëve të axhallarëve, të dajëve dhe tezeve.

Shamia nuk po kërkohet si traditë shqiptare, por si simbol fetar. Nuk është obligim kuranor. As vrasja e grave që tradhtojnë dhe as prerja e klitorisit, nuk janë të sanksionuara me Kuran, por disa shtete islamike i praktikojnë. E, martesa me kusherinj të parë është decidivisht e lejuar me Kuran. Nëse është dhe ti i beson Kuranit, atëherë çka e pengon një musliman që kjo të mos ndodh?! Sot nëse i thua një muslimani nga Azia se nuk e marton kushërirën tënde, ai ka me t’thanë se ose je budallë, ose nuk je musliman.

Paketa aziatiko-afrikane është përplot “favore”, veç trego çka po don!”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Loading…

0

KREDOJA E GUXIMIT INTELEKTUAL NË TRI PAMJE

Dy francezët e arrestuar, agjent të dyfishtë, të Rusisë dhe Serbisë?