in

Gëzuar motmoti i ri 2023

Lexues të nderuar

E gëzofshi Vitin e Ri 2023. Paçi jetë të lumtur e mbarësi në familje. 

Viti i Ri 2023 ua plotësoftë të gjitha dëshirat.Gëzuar!

Për të gjithë ata që duan ta presin Vitin e Ri para Katedralës, në Sheshin Gjergj Kastrioti e Nëna Terezë është atmosferë e jashtëzakonshme, që nuk dallon nga Roma, Parisi e Londra, me muzikë e pije deri në mëngjes.Gëzuar motmoti i ri 2023.

Lini një Përgjigje

Hovenier: 2023 të sjell paqe dhe zgjidhje që u shërben të gjithë kosovarëve

Zelensky parashikon fitoren ndaj Rusisë në 2023