in

Vasa Çubriloviq: Shuarja e shqiptarëve me islamizim dhe miqësi me Turqinë

Vasa Çubriloviq, ideolog i shovinizmit serb  thotë se shuarja e shqiptarëve bëhet me islamizim dhe miqësi me Turqinë. Këtë rrugë po e ndjekin një pjesë e partive politike dhe Bashkësia islame e Kosovës me në krye Naim Ternaven. Natyrisht të ndihmuara nga shoqatat islamike me fonde të dyshimta, Turqia e disa shtete arabe që janë të lidhura me Serbinë.

 

Lini një Përgjigje

Zhvlerësimi shpirtëror i shenjtërisë së çlirimit që nuk solli lirinë, në veprën e Buxhovit

Fundi i Putinit, ose Rusia do zhytet në diktaturë totale