in

Islami si në shekullin VII-të në kohën e Muhametit

Të sillesh në këtë mënyrë nuk do të thotë vetëm të kthehesh në mesjetë, por është edhe diktat i BURRIT i imponuar ndaj grave të manipuluara. Është Xhelozia e burrave dhe egoizmive që krijoi këtë lloj shtrëngimi mesjetar. SA KEQ !

Nga Prof. Mathieu Aref

Më falni ky nuk është Islami për mua që kam lindur ne vendin e Xhamisë « Al Azhar » ( që është qendra akademike e Islamit në botë). Kurrë nuk kam parë një tubim të tillë të grave të mbuluara që marrin sheshet e një qyteti për t’u falur, kurrë nuk kam parë një grua të mbuluar në rrugë apo diku tjetër dhe tani më shumë se 60 vjet më vonë një Islam i caktuar praktikohet si në epokën e shekullit  7-të  të Profeti Muhamed. 

Përveç kësaj, ne jemi në Evropë dhe nuk është në këtë  mënyrë që Shqipëria apo Kosova do të mund të integrohen në Bashkimin Evropian. Feja është një akt PERSONAL dhe jo publik. Ka xhami për t’u falur dhe madje Kurani thotë se lutjet mund të bëhen edhe në shtëpi. Pra, nuk ka asnjë detyrim për tu mbuluar apo treguar të tjerëve fenë që praktikoni. Me këtë lloj shpëlarjeje truri nga disa manipulatorë  ekstremë islamikë, gjë që nuk e kam njohur gjatë 23 viteve të fëmijërisë sime në Egjipt. 

Të sillesh në këtë mënyrë nuk do të thotë vetëm të kthehesh në mesjetë, por është edhe diktat i BURRIT i imponuar ndaj grave të manipuluara. Është Xhelozia e burrave dhe egoizmive që krijoi këtë lloj shtrëngimi mesjetar. SA KEQ !

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Loading…

0

Instituti i Krimeve të Komunizmit akuzon partizanët se ishin terroristë

Tre fshatra me shqiptarë janë të pushtuar nga rusët