in

Disa nga filmat e rinj më të mirë që pritet të publikohen në Netflix gjatë muajit shkurt

Një muaj i ri nënkupton shumë tituj të rinj të rreshtuar në Netflix, dhe një listë e gjatë e publikimeve të reja është pak e mundimshme, prandaj këtu keni përzgjedhjen e tetë filmave më të mirë dhe më të pritur që do të publikohen në Netflix në muajin shkurt të vitit 2023.

Më poshtë gjeni filmat origjinalë të Netflix, dhe më pas janë disa tituj të licencuar që vijnë në Netflix të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në mënyrë specifike (disponueshmëria e rajoneve të tjera mund të ndryshojë).

Lini një Përgjigje

Zelensky: Kemi nevojë për raketa me rreze të gjatë

Umberto Eko: leximi zgjat jetën